Referenties

Katoen Natie

Katoen Natie heeft weer 50 chassis besteld, opnieuw allen uitgerust met de Quick-Locks. Nu heeft Katoen Natie meer dan 100 chassis, die zijn uitgerust met Quick-Locks.

Joosen

Wij hebben sinds een aantal jaren 5 broshuis chassis met Quick-Locks. We zijn zeer tevreden over deze locks. Ze zijn een stuk sneller, veilig en vragen zeer weinig onderhoud.

Masterbulk

Wij hebben de Quick-Locks uitvoerig getest en vastgesteld dat ze een stuk sneller zijn dan de conventionele twistlocks. Het systeem is ook duurzaam en veilig.

Ambrogio

Uit onze ervaring blijkt dat Quick-Lock een geweldige wijze van locking van het chassis is. Dankzij de eenvoud van gebruik, laat
het chauffeurs toe te rijden met een extreem veiligheidsgevoel.

Wauters Tanktransport

Een jaar geleden kochten wij tien chassis, uitgerust met Quick-Locks. Nu kopen we opnieuw 10 chassis, uitgerust met Quick-Locks. Het is snel en verhoogt het comfort van de chauffeurs.

Paul Günther Rental BV

Paul Günther Rental BV heeft 15 D-TEC Euroflex trailers gekocht, waarbij ze resoluut gekozen hebben om deze allen uit te rusten met Container Quick-Locks.

Willi Betz

Na 6 maanden intensief testen met de Quick Lock, zijn wij overtuigd dat dit een veiligere vergrendeling biedt dan de traditionele twist-locks. Het is bovendien sneller en comfortabeler voor de chauffeurs.

Jiannis Trailer Service B.V.

Sinds 3 jaar hebben wij de nieuwe Container Quick-Locks op een 5-tal chassis. Wat ik echter ook bijzonder interessant vind aan de locks is dat ze zeer stevig zijn en zeer weinig onderhoud vragen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?